Kalmar visar framtiden för containerhantering

25 Jun
25 juni, 2015

Kalmar är världsledande på utrustning för containerhantering och har sålt mer än 10 000 reachstackers i 160 länder. Med 30 års erfarenhet, 10 års utvecklingsarbete och 3 års intensiv provkörning bakom sig tar den senaste succén – reachstackerfamiljen Gloria – nu ett gigantiskt kliv in i framtiden.

Kalmar-K-motion2Idag lanseras Kalmar K-Motion på bred front under Volvo Ocean Race i Göteborg. Denna kommersiella drivteknologi kombinerar välbeprövad hydrostatisk och mekanisk kraftöverföring samt styrsystem på ett innovativt sätt.

Pyramid har utvecklat lanseringseventen samt kommunikation i tryckta och digitala medier för att kraftfullt presentera Kalmar K-Motions massiva och omedelbara fördelar.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *