Skip to main content
Allmänt

Pyramid fyller 20!

pyramid20arPyramid startade på sensommaren 1989. Den tjugo år långa resan har varit fart- och fläktfylld med bland annat en spektakulär utflykt i IT-branschen när det nya millenniet var ungt. Idag håller vi oss till kärnverksamheten: Att göra uppseendeväckande lönsam, kreativ och gränsöverskridande reklam. Vi har mycket att fira, bland annat att vi tre år i rad utsetts till Årets Bästa Byrå, att vi trots lågkonjunktur fått flera nya kunder, att vi är ett himla bra gäng som trivs att jobba ihop med varandra och med våra kunder…

Firandet har hittills inskränkt sig till ett blygsamt tårtätande och öppnandet av några flaskor bubbel men vi lovar att återkomma i stor stil med en mer uppsluppen och officiell tillställning. Avsikten är att fortsätta i 20 år till, minst!