Skip to main content
Allmänt

Båstad – med grus och sus

Aravane Rezai

Aravane Rezai

Nicolas Almagro

Nicolas Almagro

Pyramid sponsrar sedan nio år dam- och herrtävlingen Swedish Open som ”Official IT Supplier”.
I år fick vi som vanligt uppleva två härliga tennisveckor tillsammans med över 150 kunder och deras familjer. Aravane Rezai (Frankrike) och Nicolas Amagro (Spanien) stod som välförtjänta singelsegrare i respektive vecka. Se dem gärna berätta om sin vinst på www.swedishopen.org. Under herrveckan kämpade sig Robin Söderling fram till final i singeln, medan Robert Lindstedt vann dubbeln tillsammans med Horia Texcau.
Under de senaste nio åren har Pyramid kontinuerligt utvecklat och uppgraderat tävlingens hemsida, som tack vare det blivit utnämnd till en av ATP-tourens bästa. www.swedishopen.org är välbesökt året om, inte minst tack vare biljettbeställningstjänsten genom vilken omkring 70% av biljetterna säljs. Under tävlingsveckorna i juli kan man följa tävlingen ”live” på hemsidan eller via sin mobiltelefon, något som runt
300 000 unika besökare gjorde.
Tack Båstad, för ett fantastiskt arrangemang!