Skip to main content

Management by mormor, Näringslivsdagarna Helsingborg 2011Pyramid har för andra året i rad sponsrat Helsingborg Business Region med marknadsföring kring evenemanget Näringslivsdagarna. I år, liksom förra året, var Sundspärlan i Helsingborg fullt till sista plats. Drygt 700 entreprenörer från hela nordvästra Skåne samlades för att lyssna på intressanta föreläsare, av vilka Lars-Johan Jarnheimer, Ulrica Messing och Tina Nordström får räknas till de mest namnkunniga. I år live-sändes Näringslivsdagarna för första gången med hjälp av webfilm-tjänsten Bambuser vilket gav ytterligare drygt 300 personer möjlighet att följa konferensen.

Årets lockrop var “Här börjar din revolution!” och var och en av föreläsarna har revolutionerat på något sätt; inom telekombranschen som Jarnheimer, inom broadcast via webben som Måns Adler eller inom äldreomsorgen som Benjamin Kainz och Oscar Lundin.

Men det fanns många fler intressanta berättare och här kan du se dem allihop!

Pyramid står för webbsajt, annonser och annan tryckt marknadsföring. Gertrud har producerat filmer inför Näringslivsdagarna samt filmat och sänt evenemanget.