Skip to main content

bloginlagg-absABS är ett varumärke inom det schweiziska storföretaget Sulzer, och en av världens ledande leverantörer av dränkbara pumpar och annan utrustning för hantering av avloppsvatten. Försäljning sker globalt via trettiotalet dotterbolag och ett omfattande distributörsnät.

För tre år sedan tog ABS ett stort steg fram på marknaden genom att bli det första företaget att erbjuda dränkbara pumpar drivna med en högeffektsmotor. Med ökad effekt minskar energiförbrukning och övrig miljöpåverkan. Den globala lanseringen blev en succé som fick kunder att stå i kö och konkurrenterna att darra.

Lanseringen under konceptet “The ABS EffeX Revolution”, erbjöd nytänkande lösningar för kunder som ville mer och paketerades således i en uppseendeväckande design. Den framgångsrika lanseringen av pumparna följdes upp 2010 av en lika lyckosam lansering av en ny generation mixrar, även de med 30 procent lägre energiförbrukning.

Igår kväll (måndag 17/10) var det dags för den tredje lanseringen i Los Angeles. Via en webbsänd presskonferens presenterades två nya, unika produkter. Under de närmaste veckorna kommer lanseringen att rullas ut på tjugotalet marknader världen runt. Läs mer om de unika produkterna på www.abseffex.com

Bakom alla lanseringarna står Pyramid, där ett väl sammansvetsat team utvecklar konceptet och håller samman produktionen av trettiotalet kommunikationsenheter på 15 språk.

Vi ser redan fram mot nästa revolution!