Skip to main content

CarboCAT tillverkar toppmoderna katamaraner gjorda av avancerade kompositmaterial kolfiber. Kolfiber gör fartyg lättare och mer slagtåliga vilket ger positiva effekter både för miljön och för kundernas budget. För att demonstrera det nya, spännande materialet och teknologin byggde vi CarboCATs nya webbsajt av det.

Att skapa en webbplats med en snygg design och användarvänlig navigering var avgörande för att upprätthålla varumärkets personlighet. Vill du uppfattas som branschledaren med de smartaste lösningarna, måste du också agera som en sådan.

Men sajten är mer än en snygg yta, där finns gott om smart innehåll också – precis som i katamarerna. Utforska fördelarna med kolfiber på djupet, lär dig allt om varje fartyg i produktlinjen och använd den interaktiva kalkylatorn som visar hur mycket pengar du kan spara.

Du kan också gå direkt till CarboCATube, filmkanalen för djupare förståelse om detta tekniska genombrott. Där finns bland annat filmer om produkttestning, hur en CarboCAT byggs från start till färdigt fartyg, samt en vanlig dag på jobbet för ett tjänstefartyg i en vindkraftspark.

CarboCAT och den nya webbsajten kommer att göra ett plask i EWEA ExhibitionTitta in om du råkar ha vägarna förbi Amsterdam i veckan!