Skip to main content
Interaktiva media/Internet

Testa webbsajtens mobilitet i Petras simulator

Testa din sajts mobilitet

Testa din sajts mobilitet i Petras simulator.

Just som vi lärt oss begreppet “adaptiva gränssnitt” dyker termen “responsiv design” upp. Men det finns ingen anledning till oro, i praktiken handlar det om samma sak: anpassning av webbdesign till olika plattformar. Datorskärmen är numera förpassad till en i mängden av plattformar för visning av webbsajter, snart utkonkurrerad av smarta mobiler och läsplattor.

Webbyrån Petra har redan skrivit om att det säljs fler iPads än datorer och om hur viktigt det är att tänka mobilt, alltid.

Petra vore inte Petra om hon inte skred från ord till handling: i vår mobilsimulator kan du inom bara några sekunder, in real life och med egna ögon se hur just din webbsajt ser ut i mobilen, i läsplattan och naturligtvis också på datorskärmen. Skriv in adressen till sajten du vill testa och håll i hatten!

Här läser du mer om responsiv design. Om du inser att din sajt behöver anpassas, kontakta oss.