Skip to main content

B2B-bloggen fyllde precis 10 år och har återigen utsetts till en av Sveriges bästa företagsbloggar. Den kompletta listan hittar du här: Sveriges 30 bästa företagsbloggar 2019

Målet för B2B-bloggen, som drivs av Pyramid, Petra och Graal, är att fördjupa diskussionen och öka inspirationen om internationellt varumärkesarbete och marknadskommunikation inom business-to-business.

Efter nästan tusen inlägg, där många ligger kvar som läsfavoriter år från år, är vi än mer förvissade om att B2B-kommunikationen behöver ett språkrör. Intresset är stort, inte minst inom nordisk industri, att öka insikterna om hur varumärkesarbete och kommunikation blir allt viktigare för att lyckas i en hårdnande, global konkurrenssituation.

Du är varmt välkommen att bidra; med kommentarer, frågor eller bra tips. Mycket nöje!