Skip to main content

Nordea Open är ett av Sveriges största idrottsevenemang. Varje år samlas ett antal av världens bästa tennisspelare i Båstad under två fartfyllda veckor – en veckas WTA 125-turnering där svenska tjejer får möta tufft internationellt motstånd och en veckas ATP 250-turnering där världens bästa grusspelare ställs mot varandra. Och i år har turneringen ett fantastiskt startfält

WTA-veckan har 13 topp 100-spelare anmälda. Förutom Sverigeettan Rebecca Peterson kan vi även välkomna den danska stjärnan Clara Tauson. Startfältet är även kryddat med en fd Grand Slam vinnare i singel, Sofia Kenin som vann Australien Open 2020 och även italienskan Trevisan som var i semifinal i Roland Garros förra året. Förutom dessa spelar finns även vinnarna av Båstad från 2021 och 2022 med. De svenska wildcarden som vill vara med att utmana är Mirjam Björklund, Kajsa Rinaldo Persson och Caijsa Hennemann.

ATP-veckan som har sålt rekordmycket biljetter i förköp kan presentera två topp-10-spelare i världen: Casper Ruud (4) och Andrey Rublev (7) samt ytterligare 5 spelare på topp-30 – bland annat Lorenzo Musetti (16), regerande mästaren Fransisco Cerundulo (19) och Alexander Zverev (22). I dagarna blev det även klart vilka som får wildcard till tävlingen – Elias Ymer, Lucas Pouille och Leo Borg.

Pyramid, Petra och Graal har varit partner till turneringen sedan drygt 20 år. Varje år samlas våra kunder med familjer för en härlig tennisupplevelse och samtidigt bjuder vi in till spännande seminarier runt heta ämnen som digitalisering, varumärken och internationell kommunikation.

I år breddas partnerskapet till att också innefatta kunderna till våra kollegor på Comprend och Nordic Morning och vi ser fram mot närmare 500 gäster. Vi tar sats mot en fantastisk tennisupplevelse. Har du glömt att anmäla dig? Hör gärna av dig så sätter vi dig gärna på väntelista.