Skip to main content

Visste du att ungefär en tredjedel av all mat som produceras i världen kastas eller går förlorad. Detta motsvarar cirka 1,3 miljarder ton – en enorm ekonomisk förlust och att stora mängder resurser som används i livsmedelsproduktion – från vatten till mark, energi och arbetskraft – går till spillo.

EcoLoc med PureFize® functionality är en enkel och säker lösning som håller grönsaker, frukt, bröd och matrester färska upp till 300% längre. Genom att förlänga hållbarheten för dessa varor hjälper EcoLoc oss att minska matsvinn, spara pengar och främja en mer hållbar värld.

EcoLocs innovativa lösning för att bidra till att lösa problemet lanserade i hela Europa under förra veckan genom en bred 360-kampanj där PR, organisk SoMe och omfattande betalda kampanjer når ut och driver intresserade personer till ecoloc.se. På siten kan du bl a kalkylera hur mycket pengar du kan spara samt självklart köpa produkten.

Responsen är enorm. Efter bara några dagar är produkten slutsåld på vissa marknader – men som svensk konsument har du fortfarande möjlighet att köpa en EcoLoc. Passa på!