Skip to main content
Interaktiva media/InternetKommunikation/Reklam

Pyramid direktsänder seminariet “Den Nya Kreativiteten”

Torsdag 28/5 kl 8.00 håller Pyramid frukostseminariet “Den Nya Kreativiteten – hur du skapar starkare kundrelationer med hjälp av nya mediekanaler“. Varumärkesexperten Micco Grönholm, Pyramid, och Mindroutes frontman Rickard Hansson inspirerar dig inom webbtrender och kommunikation i digitala kanaler.

Följ seminariet i vår direktsändning som förväntas pågå till kl 10.00.

Seminariet kommer självklart att vara tillgängligt i efterhand på Pyramids webbsajt.

Vill du veta mer om hur du kan direktsända på din egen webbplats eller intranät? Pyramid har lång erfarenhet av filmning och direktsändning både till extern och intern publik. Kontakta mig på cristoffer@pyramid.se eller 0705-466841 så berättar jag mer.