Skip to main content

…såg nätets ljus lagom till påskhelgen:

The More Hotel är ett prisvärt långtidshotell, inrymt i gamla Mazetti chokladfabrik i Malmö. Med rymliga studiolägenheter satsar hotellet på gäster som stannar en längre tid i Malmö med omnejd. Pyramid har utformat koncept, design och text samt givetvis även utvecklat sajten som finns på både engelska och svenska.

Vår kärlek till tennis bevisar vi genom att sedan flera år designa och utveckla www.swedishopen.org. När nu Swedish Open även tagit över Stockholm Open är förstås Pyramid med på centercourt. Vi ses där!

MCT Brattberg utvecklar och tillverkar kabeltätningar av mycket hög kvalité. Som en del i ett omfattande säljstödspaket utvecklade vi 2007 en webbsajt som bland annat innehåller en säkerhetsutbildning för montörer av kabeltätningar och mycket annan information om brandskydd och driftsäkerhet i verksamhetskritiska anläggningar. Nu finns sajten även på svenska.