Skip to main content

Green Cargo levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik till det svenska näringslivet. Nätverket täcker 350 orter över hela landet och via samarbetspartners kopplar Green Cargo det svenska nätverket till marknaderna på kontinenten. Totalt har Green Cargo 450 lok och 5900 vagnar som varje dygn rullar en sträcka motsvarande 35 varv runt jorden.

Men varken lok eller vagnar är Green Cargos unika konkurrensparametrar – det är de cirka 2 000 medarbetarna. Med unik kompetens hjälper de svenskt näringsliv att hitta nya transportlösningar som sparar både i plånboken och miljön. Lösningar som vi har samlat under begreppet ”Hjärnvägslogistik”.

I veckan inleddes en kraftfull annonsering i Dagens Industri för att väcka intresse och debatt. Intresserade kunder leds till den nya webbsidan på www.greencargo.com