Skip to main content

Pyramid sponsrar sedan fjorton år Swedish Open som ”Official IT Supplier”. I år fick vi som vanligt uppleva två härliga tennisveckor tillsammans med nästan 400 kunder och deras familjer.

Och äntligen fick vi en stor svensk tennisframgång. Damtävlingen vanns av Johanna Larsson efter ett fantastiskt spel inför fullsatta läktare. Mycket överraskande vanns herrtävlingen av Benoit Paire från Frankrike. Se gärna vinnarna berätta mer på www.swedishopen.org.

Under tennisveckorna genomför Pyramid två uppskattade seminarier – Varumärkesdagen och Webbdagen. Under en förmiddag får kunder och kontakter presentationer av experter i respektive område hur man kan utveckla sina affärer.

Webbdagen fokuserade på hur digitala funktioner bättre kan stödja affärsutvecklingen och under varumärkesdagen fick vi insikter i hur bl a hur Trelleborg-koncernen bygger sitt varumärke.

Tack Båstad, för två härliga veckor!
Vi längtar redan efter 2016.