Skip to main content

Tack för ännu ett fantastiskt år. 2015 har varit ett hektiskt år med full fart för de flesta kunder. Vi har inlett ett dussintal nya, spännande samarbeten. Vi har haft fullt upp med att skapa nya företag, nya varumärkesplattformar, nya webblösningar och nya kampanjer som stärkt våra kunders affärspositioner.

Kundernas affärsmässiga framgång är vårt mål och främsta fokus. Uppenbarligen lyckas vi väl. I tävlingen Årets Byrå utsågs Petra till Årets digitala byrå. Pyramid blev, för nionde året i rad, högst rankade av alla business-to-business-byråer i Sverige. Vi tackar för förtroendet och lovar att jobba ännu hårdare i framtiden.

Nu samlar vi krafter inför 2016 och vilar upp oss under julen (självklart kan du alltid nå oss på våra mobiler om det är ett akut ärende).

21-23/12. Öppet med reducerad bemanning

28-30/12. Stängt

4-5/1. Öppet med reducerad bemanning

7/1. Full fart igen

Vi önskar dig en skön jul!